Ontinyent premia al millor estudiantat dels ensenyaments de règim especial

0

El regidor d’Educació, Óscar Borrell i el regidor de Cultura, Alejandro Borrell, van entregar el reconeixement a 7 joves del Conservatori Josep Melcior Gomis i el Centre de Dansa Opera

El regidor d’Educació, Óscar Borrell i el regidor de Cultura, Alejandro Borrell participaven aquest dimecres en l’acte de lliurament dels premis “Ciutat d’Ontinyent” patrocinats per l’Ajuntament a l’alumnat del Conservatori Josep Melcior Gomis i del Centre de Dansa Opera. L’acte formava part de la Setmana de Ciutats Educadores, que havia estat postposat fins al dia d’ahir, i tenia lloc en en un acte a la Sala Gomis amb totes les mesures de seguretat front la COVID19.

Óscar Borrell destacava la importància d’aquestos reconeixements per visibilitzar l’educació en els centres oficials d’Ontinyent dels ensenyaments especials i reglats dels centres de Música i Dansa, i destacava que “la formació en música i dansa és necessària per aconseguir un desenvolupament integral dels xiquets i xiquetes”.

L’acte va comptar amb una exhibició de cada jove premiat. En aquest sentit, del Centre Dansa Opera l’alumnat premiat va ser en la modalitat de dansa clàssica, Luiza Vardamian; en dansa espanyola, Rebecca Guillem; en dansa contemporània, Carla Sarrió. Pel que fa al Conservatori Josep Melcior Gomis d’Ontinyent els premiats van ser en la modalitat de percussió, Miguel Renú Carretero; en corda, Víctor Coll Sanchis; en vent-fusta, Pau Llacer Izquierdo; en vent-metall, Elena Silvestre Asensio.

Publicitat