“Bon Nadal i moltes facilitats” la campanya de Comerç In per aquestos nadals

0

“Bon Nadal i moltes facilitats”. Amb aquest eslogan presentaven aquest dimecres la gerent de IN Comerç, Amparo Boscá i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda la campanya per a estos Nadal per als establiments associats a IN Comerç, que complementa la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a Casa” impulsada per l’Ajuntament.

La campanya de Nadal compta per primera vegada amb una tenda IN situada en el Centre Comercial El Teler on es poden trobar els productes de fins a 13 tendes de diferents sectors perquè segons explicava Boscá “l’objectiu es facilitar, al màxim, les compres a la ciutadania”. Així mateix, la campanya també inclou un servei a domicili de les compres que es realitzen a través del web compraenontinyent.com, però “també d’aquelles compres que es realitzen presencialment als establiments i no volen o poden anar carregades o, fins i tot, esperar-se a que els ho emboliquen”, destacava la gerent.

Així mateix, la web compraenontinyent.com ha renovat el seu disseny, així com funcions d’usabilitat i ha introduït més productes i establiments perquè la ciutadania que preferisca puga comprar el que desitge sense necessitat de moure’s de casa. Des de l’associació també es recordava que aquest any s’ofereix la targeta regal que es pot carregar amb l’import que es desitge i després consumir-se als establiments adherits a In Comerç. A més, durant estos dies a través de les xarxes socials Compra en Ontinyent s’ofereixen diàriament idees per ajudar a la ciutadania a regalar als seus familiars i amics. D’altra banda, des de IN Comerç, també es recordava que els dies diumenges 20 i 27 de desembre i 3 de gener, a més, els comerços IN obriran en horari especial.

Publicitat