02/12/2023 - 17:05
Més

  Objectiu: reduïr l’absentisme escolar

  Altres notícies

  ”Reduir l’absentisme i el fracàs escolar entre el nostre jovent”. Aquest és, segons explicava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, l’objectiu del programa aula compartida (PAC) posat en marxa entre l’Ajuntament d’Ontinyent i els instituts de la ciutat. A tal efecte, l’Ajuntament d’Ontinyent acollia recentment la signatura del conveni de col·laboració amb l’IES Pou Clar, IES L’Estació i l’IES Jaume I per tal que l’alumnat que presenta dificultats d’adaptació a l’aprenentatge i a l’entorn educatiu desenvolupe tallers i activitats fora del centre educatiu.

  Borrell manifestava que ”aquest programa inclòs dintre Pla d’Actuació per a la Millora de la Generalitat naix per donar resposta a les dificultats que alguns xiquets i xiquetes presenten en l’aprenentatge per tal que ningú es quede pel camí” i incidia que ”des de les diverses àrees de l’Ajuntament estem treballant per assolir una igualtat real i entenem que l’educació, on totes i tots participen, és clau”, incidia.

  Els xiquets i xiquetes participaran en grups de màxim deu persones en activitats formatives com tallers de bicicleta, de ceràmica o jardineria estant acompanyats per un tutor del centre educatiu així com per l’equip base de Serveis Socials, el Rogle i l’àrea del Menor de Serveis Socials de l’Ajuntament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -