Objectiu: reduïr l’absentisme escolar

”Reduir l’absentisme i el fracàs escolar entre el nostre jovent”. Aquest és, segons explicava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, l’objectiu del programa aula compartida (PAC) posat en marxa entre l’Ajuntament d’Ontinyent i els instituts de la ciutat. A tal efecte, l’Ajuntament d’Ontinyent acollia recentment la signatura del conveni de col·laboració amb l’IES Pou Clar, IES L’Estació i l’IES Jaume I per tal que l’alumnat que presenta dificultats d’adaptació a l’aprenentatge i a l’entorn educatiu desenvolupe tallers i activitats fora del centre educatiu.

Borrell manifestava que ”aquest programa inclòs dintre Pla d’Actuació per a la Millora de la Generalitat naix per donar resposta a les dificultats que alguns xiquets i xiquetes presenten en l’aprenentatge per tal que ningú es quede pel camí” i incidia que ”des de les diverses àrees de l’Ajuntament estem treballant per assolir una igualtat real i entenem que l’educació, on totes i tots participen, és clau”, incidia.

Els xiquets i xiquetes participaran en grups de màxim deu persones en activitats formatives com tallers de bicicleta, de ceràmica o jardineria estant acompanyats per un tutor del centre educatiu així com per l’equip base de Serveis Socials, el Rogle i l’àrea del Menor de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …