20/05/2024 - 5:10
Més

  Oberta la inscripció per als tallers de Tècniques d’estudi del CLJO

  Altres notícies

  L’assessor d’estudis del Consell Local de la Joventut i del Gabinet Psicopedagògic Municipal, José Luis Gandia, impartirà diferents tallers per a la preparació dels i les estudiants als exàmens, dirigits a qualsevol estudiant que curse Estudis de Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. Aquests tallers compten amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Institut Valencià de la Joventut.

  L’objecte d’aquestes activitats no és altre que dotar de la màxima preparació possible als i les alumnes per treballar i estudiar d’una manera clara, concisa i enriquidora, mitjançant tècniques d’estudis adaptades al nivell escolar, i al mateix temps motivar-los a aconseguir els seus objectius estudiantils.

  La sessió del dimarts 9 de maig estarà destinada als i les alumnes que cursen l’ESO, des de 1r fins 4t. Es parlaran de diferents tècniques d’estudi adequades i funcionals, que abraçaran des dels llocs d’estudi dels alumnes fins diverses estratègies de memorització. S’abordarà el tema de la motivació estudiantil, així com una breu introducció d’afrontament d’exàmens.

  La sessió del dijous 11 de maig, destinada als i les alumnes de Batxillerat, es realitzarà una adaptació de les tècniques d’estudis a les condicions escolars d’aquests cursos, tenint en compte la complexitat d’horaris i d’exàmens que es troben a final de curs. S’abordarà d’una manera positiva i individual l’organització d’agenda per a l’avançada preparació dels estudiants per als exàmens.

  La sessió del dimarts 16 de maig, destinada als i les alumnes de Cicles Formatius, on es realitzarà una recerca de la motivació actual dels alumnes en referència a la part final del curs, com també un repàs a diverses tècniques d’estudi que els poden oferir diferents eines de treball per afrontar els exàmens.

  Pel que fa a l’activitat del dia 18 de maig, aquesta anirà adreçada a qualsevol alumne, i es realitzarà baix el títol “Afronta els exàmens amb confiança”, amb l’objectiu de dotar als i les alumnes d’estratègies d’afrontament i tècniques de relaxació per encarar d’una manera efectiva la preparació i portada a terme de les diverses proves escolars

  Per realitzar la inscripció, cal escriure a orientaestudis@gmail.com, indicant nom, cognoms i el curs actual, o bé acudint al Casal Jove.

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -