13/07/2024 - 12:16
Més

  L’Olleria Educa, unes jornades sobre educació amb activitats para a tota la família

  Altres notícies

  Del 3 de maig al 4 de juny l’Olleria albergarà les jornades l’Olleria Educa. Unes jornades al voltant del món de l’educació en la que s’han programat activitats per a tota la família. El programa podem dir, com explica la Regidora d’Educació Ruth Martínez que té tres grans blocs: “ un destinat a les famílies i que girarà al voltant de com han d’educar als seus fills en casa des de que son bebès fins a l’adolescència, un altre destinat als adolescents per als que hem muntat la Fira de l’Estudi, i el tercer que seria la presentació de la reedició del llibre Finestral”. El Finestral és un llibre que es va editar per primera vegada al 1984, per a que els alumnes de l’Olleria de 3r de primària aprenguera les ciències socials a partir de la història, costums, edificis, oficis, etc del seu poble, i que ara s’ha reeditat per a que es puga continuar utilitzant amb una versió més nova i adaptada a la pissarra digital. “ És una manera d’apropar les ciències socials més pròximes, ja que per a ser un ciutadà del món, has de tindre els peus a terra, i la primera que xafes és la del teu poble”, explica Martínez, qui ha confirmat que per a la presentació el pròxim divendres 19 de maig al Teatre Goya està previst que acudeixca el Director de política educativa Jaume Fullana i el Director de Serveis Territorials Santiago Estanyan.

  Les activitats començaran el dia 3 de maig amb la xerrada “Educar amb amor i respecte” de Rosa María Jove Montanyola i acabarà el 4 de juny a una festa per a tota la família al Parc Beat Pare Ferreres. S’abordarà el tema de la innovació educativa a la xerrada “Repensem els nostres patis” a càrrec de Carme Cols i Pitu Fernández i la ponència de Marc Alcega Estivill “ Propostes de canvi per al sistema educatiu”. Per al dia 24 de maig a les 19’30h. Teatre Goya està programada la xerrada de Mar Romera “La família, la primera escola de les emocions”. La idea de les jornades naix a partir de l’Escola de les famílies, on estan representats tots els centres educatius de la localitat, “ el que volem és poder ajudar a totes aquelles persones que tenen inquietuds al voltant del món de l’educació’, conclou Martínez.

  Font: Ajuntament de l’Olleria

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -