L’Olleria Educa, unes jornades sobre educació amb activitats para a tota la família

Del 3 de maig al 4 de juny l’Olleria albergarà les jornades l’Olleria Educa. Unes jornades al voltant del món de l’educació en la que s’han programat activitats per a tota la família. El programa podem dir, com explica la Regidora d’Educació Ruth Martínez que té tres grans blocs: “ un destinat a les famílies i que girarà al voltant de com han d’educar als seus fills en casa des de que son bebès fins a l’adolescència, un altre destinat als adolescents per als que hem muntat la Fira de l’Estudi, i el tercer que seria la presentació de la reedició del llibre Finestral”. El Finestral és un llibre que es va editar per primera vegada al 1984, per a que els alumnes de l’Olleria de 3r de primària aprenguera les ciències socials a partir de la història, costums, edificis, oficis, etc del seu poble, i que ara s’ha reeditat per a que es puga continuar utilitzant amb una versió més nova i adaptada a la pissarra digital. “ És una manera d’apropar les ciències socials més pròximes, ja que per a ser un ciutadà del món, has de tindre els peus a terra, i la primera que xafes és la del teu poble”, explica Martínez, qui ha confirmat que per a la presentació el pròxim divendres 19 de maig al Teatre Goya està previst que acudeixca el Director de política educativa Jaume Fullana i el Director de Serveis Territorials Santiago Estanyan.

Les activitats començaran el dia 3 de maig amb la xerrada “Educar amb amor i respecte” de Rosa María Jove Montanyola i acabarà el 4 de juny a una festa per a tota la família al Parc Beat Pare Ferreres. S’abordarà el tema de la innovació educativa a la xerrada “Repensem els nostres patis” a càrrec de Carme Cols i Pitu Fernández i la ponència de Marc Alcega Estivill “ Propostes de canvi per al sistema educatiu”. Per al dia 24 de maig a les 19’30h. Teatre Goya està programada la xerrada de Mar Romera “La família, la primera escola de les emocions”. La idea de les jornades naix a partir de l’Escola de les famílies, on estan representats tots els centres educatius de la localitat, “ el que volem és poder ajudar a totes aquelles persones que tenen inquietuds al voltant del món de l’educació’, conclou Martínez.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comencen les obres del CEIP Lluís vives, i a licitació les obres del CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres del CEIP Lluís Vives i ha tret a concurs …