23/03/2023 - 13:01
Més
  IniciEducacióLes proves d'accés a la Universitat es realitzaran els dies 7, 8...

  Les proves d’accés a la Universitat es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juliol

  Les Proves d’Avaluació del Batxillerat per a l’Accés a la Universitat es realitzaran enguany en primera convocatòria els dies 7, 8 i 9 de juliol, segons ha resolt la Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià, que també ha fixat els dies 8, 9 i 10 de setembre per a la segona convocatòria.

  La situació generada per l’evolució de la COVID-19 ha suposat l’adopció de mesures extraordinàries regulades en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària. Es tracta de mesures excepcionals que s’enquadren en l’acció per a protegir la salut i seguretat de la ciutadania, contindre la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública.

  La directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, ha afirmat que la comissió gestora “porta molt temps treballant i continuarà fent-ho per a assegurar l’adequada realització d’aquestes proves i la igualtat entre tot l’alumnat”.

  En aquest sentit, ha volgut “enviar un missatge de tranquil·litat a l’estudiantat que ha d’examinar-se enguany i també a les seues famílies per a assegurar que tant la seua realització com el seu contingut s’ajustaran a la situació excepcional que estem vivint, i perquè puguen accedir a l’educació superior amb totes les garanties”.

  Davant aquesta situació i, seguint les instruccions del Ministeri, la Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià ha marcat aquestes dates per a la realització de les proves i el calendari consegüent.

  Les notes de les PAU es faran públiques el 17 de juliol i el termini de sol·licitud de revisió serà els dies 18, 20 i 21 del mateix mes. Les notes definitives seran publicades el 24 de juliol. La preinscripció s’obrirà l’1 de juliol i la seua resolució es publicarà el 28 de juliol.

  En el cas de la segona convocatòria, després de la realització de les proves els dies 8, 9 i 10 de setembre, les notes de les PAU es faran públiques el 16 de setembre i la sol·licitud de revisió serà els dies 17, 18 i 21 del mateix mes. Les notes definitives seran publicades el 22 de setembre. La preinscripció s’ha establit del 14 al 21 de setembre.

  Quant a les proves per a majors de 25 i de 45 anys, les dates establides han sigut el 4 i 11 de juliol per a la realització de les proves, i el 24 de juliol per a les notes definitives.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit