30/05/2024 - 15:02
Més

  L’alumnat del col·legi Santa Maria i Creu Roja presenten idees per afavorir la sostenibilitat

  Altres notícies

  L’alumnat del col·legi Santa Maria ha visitat aquest matí l’Ajuntament per exposar les seues idees per aconseguir que Ontinyent siga plenament sostenible. L’acte de recepció ha comptat amb la presència de Política per a les Persones, Sayo Gandia i el regidor d’Esports, Óscar Borrell, qui han agraït als joves el seu interès i tot el seu treball. A més, han assenyalat que algunes de les propostes que els joves han fet, l’Ajuntament ha començat ja a desenvolupar-les i incidien “en tindre en compte totes les idees que ens ajuden a millorar com a ciutat”, asseguraven tots dos.

  Aquesta activitat ha estat desenvolupada pel col·legi juntament amb Creu Roja, qui treballa en el compliment i difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 amb el projecte “Ciudad 11”. L’objectiu del projecte es centrar-se en el ODS 11 (Ciutats i comunitats sostenibles) i va dirigit als centres educatius de 5é i 6é de Primària de la Comunitat Valenciana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -