728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > La UV planteja que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari

La UV planteja que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari

La Universitat de València (UV) ha plantejat que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicat que la idea arriba després la recent visita de la nova rectora de la UV, a la qual Mavi Mestre posava a la disposició d’Ontinyent els recursos científics de la Universitat per tal d’unir-los al potencial empresarial de la ciutat i la comarca i fer aprofitament conjunt, amb l’objectiu de fomentar la innovació i contribuir al desenvolupament econòmic i social d’aquest territori.

El propi alcalde, acompanyat dels regidors Jaime Peris i Pablo Úbeda i representants de la UV, COEVAL, ATEVAL i Caixa Ontinyent han visitat la possible ubicació als terrenys adjacents al nou aulari del Campus, resultants de l’adquisició i enderrocament dels dos edificis corresponents a les cases 26 i 28 de l’avinguda comte de Torrefiel per part de l’Ajuntament. Jorge Rodríguez assenyalava que “la importància d’aquest recurs radica en l’impuls de la innovació en el teixit empresarial, gràcies a la col·laboració entre el coneixement aportat pels experts de la UV i el potencial de les empreses que vulguen desenvolupar productes amb un valor afegit, millorar aspectes  organitzatius o altres processos relacionats amb el desenvolupament empresarial i el valor afegit”.

EconomyCash Juny

La ubicació que s’està estudiant a l’espai lliure de 500m2 junt als edificis del Campus d’Ontinyent permetria instal·lar mòduls ampliables, en funció de la demanda d’aquest servei. La implantació del Parc Científic es duria a terme en quatre fases: En primer lloc, està previst celebrar una jornada tecnològica els pròxims mesos, la qual cosa impulsaria la consolidació d’empreses basades en el coneixement i la innovació. Un segon pas seria la ubicació física, que utilitzaria un espai inicial de 300 m2. També s’abordaria un pla de dinamització per a ser beneficiari del Parc Científic i es finalitzaria amb el desenvolupament de projectes i suport a les empreses.

El Parc Científic de la Universitat de València (integrat per un personal format majoritàriament per llicenciats o doctors de la UV) està gestionat per una fundació de caràcter privat, sense ànim de lucre i que serveix a l’interès general. És potestat del parc admetre el desenvolupament dels projectes plantejats per les empreses sobre la base d’uns criteris tècnics i de viabilitat, i el servei d’assessorament tècnic i científic té un cost per a les empreses beneficiàries. Les diferents entitats implicades es tornaran a reunir en breu per seguir avançant en la implantació del Parc Científic.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

En marxa les millores del Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària Sant Vicent Ferrer d’Agullent

Ja s’han iniciat les obres de millora del Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària Sant …