La Mancomunitat de la Vall d’Albaida i el CDT de València realitzaràn un curs de noves tecnologies per al sector turístic

0

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i el Centre de Turisme (CdT) de València acaben d’enllestir un nou curs de turisme titulat “Noves tecnologies al sector turístic”. La iniciativa pretén, en paraules del president de l’entitat comarcal, Filiberto Tortosa, aportar els coneixements necessaris per a dominar estes eines i, sobretot, “aprendre a fer-les servir per tal d’analitzar i de segmentar el mercat”.

Per això, Tortosa destaca la importància d’emprendre este tipus de mesures “amb l’objectiu de dotar als nostres professionals de la millor formació possible” perquè “aprofitar al màxim les capacitats que ofereixen les xarxes socials és, hui en dia, un repte i, alhora, una oportunitat”. Per la seua banda, el conseller de Turisme de la Mancomunitat, Juan Puchades, insisteix en què “la formació i el reciclatge del sector turístic són una necessitat permanent dins d’una aposta de futur de llarg recorregut on no pot faltar la promoció de la Vall d’Albaida als majors àmbits”.

El curs està dirigit especialment a tècnics, a agents d’ocupació i de desenvolupament local (AODL) i a professionals en actiu del sector interessats en les noves tecnologies. L’acció formativa compta amb dotze hores lectives que tindrà lloc a la seu de la Mancomunitat els pròxims 11, 12 i 13 de juny de 16.00 a 20.00 h. Els continguts que es portaran a terme durant el curs són: analitzar la nostra presència en Internet, fer un pla de presència online, mesurar les nostres accions, generar continguts i conversacions així com utilitzar les ferramentes Facebook, Twitter, Google +8, WordPress, Youtube i Flickr entre d’altres.

Publicitat