El grau d’Infermeria podrà estudiar-se a Ontinyent el pròxim curs

0

Segons han confirmat des de la Universitat de València, Julio Fernández, degà de la Facultat d’Infermeria, hi ha una grandíssima demanda entre la població, i la Universitat de València té interès en apropar la docència a les zones més allunyades. D’ahi la creació i aposta per la seu a Ontinyent, i l’ampliació de l’oferta d’Infermeria a la Fundació universitària de la Vall d’Albaida.

En una pubicació d’InfoUniversitat, assenyalen que la seva major preocupació és la qualitat de la docència, per això ampliaràn les places de professorat, i aposten pel valencià, ampliant així els cursos actuals, dels quatre grups a València, dos són en valencià i dos en castellà.

Quant a la ubicació de les aules i els laboratoris, estan a punt de començar les obres al soterrani del campus d’Ontinyent, on s’habilitaran els laboratoris i les aules de pràctiques que compartiran els estudis d’Infermeria i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Per a la posada en marxa del Grau d’Infermeria a Ontinyent encara queda un últim pas administratiu, el més important: la resposta per part de l’Agència Nacional d’Avaluació de Qualitat i Acreditació, la qual sol falta donar-li la confirmació, probablement aquest mateix mes de Març.

Publicitat