Finalitza la programació del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Ontinyent finalitzava aquest divendres la programació organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb diverses entitats educadores amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

En concret ha estat amb dues reunions de treball a les quals ha participat el regidor d’Educació, Óscar Borrell: una a l’antic saló de plens amb professionals de les àrees socio-sanitària i educativa (incloent representants del Centre de Rehabilitació Primerenca del Trèvol, neuropediatres i tècnics del gabinet psicopedagògic municipal); i altra al Campus Universitari amb el coordinador del Campus, i representants de la Delegació d’Estudiantat, per tal de posar en comú idees per seguir millorant el Campus.

Óscar Borrell agraïa la participació “de totes les persones, entitats, associacions i clubs esportius que han participat en la intensa programació que hem tingut de 30 activitats en 7 dies, als quals hem estat novament epicentre educatiu a les Comarques Centrals”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …