20/05/2024 - 4:25
Més

  Els estudiants de Batxillerat recullen residus de l’institut i dels seus voltants

  Altres notícies

  El comité ambiental fundat a l’IES L’Estació la setmana passada ja ha posat fil a l’agulla. Amb motiu de la lluita estudiantil promoguda pels Fridays for future, ha convocat d’una manera immediata l’alumnat de 2n de Batxillerat per a realitzar una enretirada de deixalles de tot el trajecte que va des del poble fins a les instal·lacions de l’institut. “Aquest any molta gent s’ha adherit a la plataforma”, explica orgullós un dels seus integrants, Blai Ferrero, “el que ens ha permés crear una assemblea setmanal en condicions i un compte d’Instagram per a informar els alumnes de les accions que decidim regularment”.

  Llandes, puntes de cigarretes, tetrabrics, envasos de plàstic o boles de paper d’alumini foren alguns dels escombralls arreplegats durant la batuda, la qual cosa demostra la falta de conscienciació d’altres individus. “No és fàcil mobilitzar la joventut de hui en dia”, assegura Blai, “però confiem que aquesta bola de neu continue girant i cada vegada més joves es consciencien de la importància d’actuar per salvar el nostre planeta”.

  Segons ha explicat la nova plataforma creada a l’institut, les seues actuacions seran setmanals o bisetmanals i s’executaran, en la mesura del possible, els divendres. A més, mensualment es manifestaran amb la col·laboració d’associacions locals com ara Ontinyent en bici. “Estic segur que durant aquest curs aconseguirem sensibilitzar la gent i tinc l’esperança que farà efecte i assolirem els nostres objectius”, conclou Blai.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -