Els estudiants de Batxillerat recullen residus de l’institut i dels seus voltants

El comité ambiental fundat a l’IES L’Estació la setmana passada ja ha posat fil a l’agulla. Amb motiu de la lluita estudiantil promoguda pels Fridays for future, ha convocat d’una manera immediata l’alumnat de 2n de Batxillerat per a realitzar una enretirada de deixalles de tot el trajecte que va des del poble fins a les instal·lacions de l’institut. “Aquest any molta gent s’ha adherit a la plataforma”, explica orgullós un dels seus integrants, Blai Ferrero, “el que ens ha permés crear una assemblea setmanal en condicions i un compte d’Instagram per a informar els alumnes de les accions que decidim regularment”.

Llandes, puntes de cigarretes, tetrabrics, envasos de plàstic o boles de paper d’alumini foren alguns dels escombralls arreplegats durant la batuda, la qual cosa demostra la falta de conscienciació d’altres individus. “No és fàcil mobilitzar la joventut de hui en dia”, assegura Blai, “però confiem que aquesta bola de neu continue girant i cada vegada més joves es consciencien de la importància d’actuar per salvar el nostre planeta”.

Segons ha explicat la nova plataforma creada a l’institut, les seues actuacions seran setmanals o bisetmanals i s’executaran, en la mesura del possible, els divendres. A més, mensualment es manifestaran amb la col·laboració d’associacions locals com ara Ontinyent en bici. “Estic segur que durant aquest curs aconseguirem sensibilitzar la gent i tinc l’esperança que farà efecte i assolirem els nostres objectius”, conclou Blai.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l’admissió telemàtica des de casa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l’admissió …