El sistema de calefacció intel·ligent del CEIP La Solana també a l’IES Pou Car

El model de “calefacció intel·ligent” recentment aplicat al CEIP La Solana d’Ontinyent s’estendrà ara al IES Pou Clar, després que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament haja donat llum verda al projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant que executa el consistori amb fons de la Generalitat, per un import de 220.662,71 euros.

El regidor d’Educació, explicava que “es tracta d’una intervenció que plantegem en base a un model treballat pels nostres tècnics municipals, i que va dins l’aposta del Govern d’Ontinyent per lluitar contra el canvi climàtic de manera transversal a totes les àrees de gestió municipal”, recordava.

Així, a l’igual que s’ha fet al CEIP La Solana (en aquell cas amb ajuda de la Diputació de Valencia) s’instal·laran radiadors, dispositius aerotèrmics i de regulació, vàlvules i sistemes de control per a aconseguir una sectorització que permeta una calefacció intel·ligent amb control per zones. A més a més es faran altres accions de reparació de revestiments, segellament de murs de formigó, substitució de vidres de seguretat o l’aplicació de tubs LED als corredors, “millorant en conjunt de manera molt important l’eficiència de les instal·lacions del centre i la posada en ús de nou del trinquet i la galotxeta”, assenyalava el regidor.

Borrell destacava que l’aposta per l’eficiència energética “va a ser una de les línies de treball que anem a tenir presents en totes les actuacions que executem dins d’aquest tsunami de millores en les infrastructures educatives que anem a dur a terme als pròxims anys amb ajuda d’altres administracions, i que per fi ens permetran comptar amb centres educatius adaptats al Segle XXI”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …