Dos arbitres professionals de futbol obriran la programació de l’Escola de Famílies

Dos arbitres professionals de futbol obriran aquest dimarts 24 de setembre la programació de l’Escola de Famílies d’Ontinyent, on es conjugarà l’esport i l’educació. Així, la internacional Rita Cabañero i l’àrbitre de 2ª divisió Saül Ais oferiran una conferència per tractar l’educació al futbol, a partir de les 19:00 hores a la Sala Gomis, amb la conferència “Les arbitres: el tercer equip”, de la mà de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent.

En paraules del regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, “la presencia de l’assistent Rita Cabañero, que als últims dies ha estat en l’equip arbitral d’un partit de Champions League femenina a Romania, demostra que hem de seguir treballant per a que les xiques puguen estar en llocs de decisió i en llocs que sempre han estat masculinitzats”. Borrell, que agraïa també la presencia d’un àrbitre de Segona Divisió com Saül, destacava que Rita Caballero “s’ha convertit en un referent en l’esport femení, i esperem que es convertisca també en un referent per a les xiquetes d’Ontinyent per a que puguen ser jugadores o arbitres en l’élite”. 

Borrell també posava de relleu que “són importants aquestes accions d’educació i consicenciació per evitar situacions de violència entre els propis xiquets i xiquetes i també amb les famílies que cada setmana omplin els Camps de la Purísima, l’estadi El Clariano o el Poliesportiu Municipal. El respecte i l’estima per l’esport han de ser valors que es treballen en totes les escoles esportives municipals i amb xerrades de persones properes que estan arbitrant en partits internacionals ens donarà una visió general del que succeeix quan s’està arbitrant un partit de qualsevol esport”, destacava. El regidor avançava que pròximament es presentarà la resta d’activitats de l’Escola de Famílies amb la interacció de diferents grups educatius que treballen per una millora a l’educació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …