728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Consens per primera volta l’oferta de FP d’Ontinyent per al proper curs
Ajuntament, instituts i empresaris d’Ontinyent consensuen per primera volta l’oferta de FP per al proper curs

Consens per primera volta l’oferta de FP d’Ontinyent per al proper curs

Ajuntament, instituts i empresaris d’Ontinyent han consensuat per primera volta l’oferta de Formació Profesional (FP) per al proper curs. Així serà després que esta setmana s’hagen reunit amb el regidor d’Educació, Óscar Borrell, els representants dels instituts públics de la ciutat i de COEVAL en el Consell Educatiu Municipal, on es va plantejar posar en comú la sol·licitud de nous cicles formatius.

Amb esta iniciativa, explicava Borrell, “volem donar continuïtat a l’aposta que estem fent des del Govern d’Ontinyent per afavorir la innovació i l’ocupació des del treball conjunt”, destacant que els nous cursos que s’han demanat per al curs 2017/2018 “són molt atractius, enfocats als nous mercats emergents i la nova indústria 4.0, i amb una taxa d’ocupabilitat que en alguns casos arriba al 90%”, assenyalava.

En concret, la sol·licitud a la Direcció General de Formació Profesional inclou el Grau Mitjà d’Instal·lacions de Producció de Calor i el Grau Superior d’Animació Sociocultural a l’IES Pou Clar; el Grau Superior d’Electromedicina Clínica a l’IES Jaume I; i els Graus Superiors d’Animació 3D, jocs i entorns interactius i el de Desenrotllament d’Aplicacions Multimedia a l’IES l’Estació.

El regidor explicava que esta proposta consensuada entre els instituts i els agents socials ha tingut en compte criteris objectius, així com que cada centre compta amb les instal·lacions i els recursos humans adequats, el que permet que esta implementació no represente una excesiva despesa. A més a més, comptar amb el suport i la col·laboració del sector empresarial “és fonamental en una tessitura on encara estem fent front als efectes de la crisi, diversificant l’entramat sociolaboral de l’economia local i fent una aposta per una evolució tecnològica que ens ha servit perquè el Ministeri haja reconegut a Ontinyent com a Ciutat de la Ciencia i la Innovació”.

Borrell també recordava que l’aposta de l’Ajuntament per l’impuls a la FP també contempla altres accions com la “Fira de l’Estudiant” on l’any passat es va presentar una oferta formativa de 25 rutes formatives diferents amb la novetat d’uns mòduls de Qualificació Professional que permeten accedir a Certificats de Professionalitat; o la participació en fòrums d’impuls a la formació professional com la Xarxa Temàtica “Un model d’impuls a la Formació Professional des del món local” organitzada el passat mes d’octubre a Lleida.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitza la programació del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Centenars d’estudiants i professionals de l’educació, associacions, clubs esportius o centres de dansa han participat de les 30 activitats organitzades