El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull de nou el Dia de la Creativitat

0

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà de nou este dissabte, 13 de maig, el Dia de la Creativitat, una jornada en la qual els xiquets de primària i secundària tindran l’oportunitat d’aprendre de forma divertida sobre programació, organització financera, creació i gestió d’idees, entre d’altres.

Entre les activitats previstes, que es realitzaran en horari de 10:00 a 13:00 hores, figuren tallers de robòtica, medi ambient, òptica i realitat virtual, Financity (joc d’educació financera), Thinker Kids (activitats de resolució de situacions amb creativitat) i Égaru (joc de emprenedorisme).

La iniciativa forma part de les activitats organitzades per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, de la qual Caixa Ontinyent, a través de la seua obra social, és el principal patrocinador, i en la qual a més col·laboren les empreses Citrosol, Juan i Juan S.L., Odec, Grup Azimut i Home Store, així com els Ajuntaments de Gandia, Oliva, i Tavernes de la Valldigna.
Per poder participar en la jornada, ja que compta amb places limitades, és necessari realitzar una inscripció prèvia. El formulari d’inscripció està disponible a la web de l’obra social de Caixa Ontinyent: obrasocial.caixaontinyent.es.

La jornada se celebrarà també el 20 de maig a Tavernes de la Valldigna (Casa de la Cultura) i el 27 de maig a Gandia (Urbalab).

Font: Caixa Ontinyent

Publicitat