Ampliada la capacitat de la Sala d’Estudi

La sala d’estudi 24 hores habilitada per l’Ajuntament d’Ontinyent per oferir servei en època d’exàmens ha ampliat la seua capacitat de 40 a 45 places davant l’elevada demanda registrada a les dues primeres setmanes de funcionament. 

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que la sala està sent utilitzada no sols per l’alumnat universitari d’Ontinyent, a qui està adreçada principalment, “sinó també per alumnat universitari de tota la comarca i estudiantat d’oposicions, de secundària i persones que la utilitzen com a sala de lectura. Veïnat de Benigànim o Agullent, per posar dos exemples, estan aprofitant esta sala que ens està servint també per exercir eixa capitalitat amable en la que venim treballant als últims anys el Govern d’Ontinyent”, assenyalava.

La sala, oberta al  Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel el passat 26 de desembre fins el proper 26 de gener de manera ininterrompuda, compta amb taules d’estudi especials amb separadors, calefacció, i esta dotada amb dues possibilitats de connexió wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A més a més, les persones usuàries poden accedir les 24 hores a la zona de maquines de cafè i menjar de l’edifici adjacent de la UNED, on s’ha disposat ara també un aparell microones. El recinte compta dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

El regidor destacava que l’ampliació a 45 de les places de 24 hores (que s’afegeixen durant el dia les 32 de que es disposa en la sala de lectura de l’edifici), “mostra que l’aposta que hem fet, pionera a les Comarques Centrals, ha estat un encert. Oferir un servei que només sol ser accessible en grans capitals és un pas  més en la nostra aposta per ser una ciutat educativa, que valora la formació com eixa eina imprescindible per construir un futur millor”, concloïa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …