21/06/2024 - 0:40
Més

  Agullent crea uns premis als millors expedients acadèmics de secundària, cicles formatius i batxillerat

  Altres notícies

  La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Agullent ha acordat la creació d’uns Premis Extraordinaris als Millors Expedients Acadèmics entre els joves del poble que estiguen cursant  estudis d’Educació Secundària Obligatòria, Cicles Formatius i Batxillerat. Segons les bases s’estableix un únic premi per cada nivell educatiu, i es podran presentar a la convocatòria els alumnes empadronats a Agullent, que tinguen una nota mitjana igual o superior a 8,50. Per a poder optar al premi s’haurà d’haver cursat ja tots els cursos que conformen el nivell educatiu pel qual s’opta al premi, en un centre públic.

  La convocatòria per a poder optar als premis s’obrirà al mes de setembre, i el lliurament dels guadorns, que són unes beques en metàl·lic, es farà al mes d’octubre. La dotació dels premis és de 150 euros per al millor expedient d’Educació Secundària Obligatòria, de 250 euros per a l’alumne amb millor nota dels Cicles Formatius, i de 300 euros per al millor estudiant agullentí de Batxillerat.

  La regidora d’Educació, Maria Herrero, ha explicat que amb la creació d’aquests premis extraordinaris es pretén posar de rellevància el valor de l’esforç. “Amb aquests premis, pretenem contribuir a destacar als estudiants que fan un veritable esforç per a obtindre un expedient brillant, perquè servisquen com a model per als seus companys. El premi és en metàl·lic, perquè volem que siga una ajuda econòmica per a la continuació dels seus estudis”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -