65 places per al primer curs de grau d’Infermeria d’Ontinyent

El Consell de Govern ha aprovat l’oferta de places de primer curs per als estudis de grau del curs 2017-2018. Seran 8.635 places en total, 65 més que en curs actual, que corresponen a la titulació d’Infermeria en l’extensió d’Ontinyent (encara pendent de verificació). Les classes començaran dilluns 11 de setembre.

Les places ofertes per al curs pròxim es distribueixen en 55 titulacions més cinc dobles titulacions. També hi haurà unes altres 370 places per a titulacions en els centres adscrits (Infermeria de La Fe, Floria i EDEM). Com ha explicat la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, a banda d’Infermeria a Ontinyent, l’única modificació és que ix a oferta, directament, la doble titulació de Sociologia i Ciències Polítiques, amb 40 places. Aquestes places es resten del grau de Sociologia (-25) i de Ciències Polítiques (-15).

El centre que més places ofereix torna a ser la Facultat d’Economia, que traurà 1.090 places per a les seues cinc titulacions, més 60 per a una doble titulació.

Font: Universitat de València

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …