L’alumne Carles Falcó i Gandia, que estudia 1r de Batxillerat Científic a l’IES l’Estació, ha estat distingit amb el “Premi extarordinari al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria”, que concedeix anualment la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Generalitat Valenciana. Carles Falcó, que va acabar l’ESO amb una nota de 10 en totes les assignatures de tots els cursos de l’etapa, és un dels alumnes destacats de la nostra localitat, a més d’Anatonio Soriano, que estudia a la Pureza de Maria. El jove Carles Falcó ja ver ser notícia aquest estiu per la seua participació en els Campus Científics d’Estiu 2014, en què va ser becat per la Universitat Politècnica de Catalunya

Altres quatre alumnes que ara estudien 1r de Batxillerat a l’IES l’estació, es troben entre els tretze expedients més alts d’Ontinyent. Els alumnes en qüestió, a més de Carles són: Aitana Sanz Rodríguez, Álvaro Santamaría Gómez Carreño, Andrea Campos Henares i Marta Esparza Reyes (aquestes dues últimes provinents del col·legi La Milagrosa).

Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria són una iniciativa de la Conselleria d’Educació, en la qual participa tot l’alumnat dels centres públics, privats i concertats de la Comunitat Valenciana. L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic, que es farà constar en seu historial i expedient escolar.