28/05/2023 - 23:48
Més
  IniciEducació2.000 persones visiten el stand del Campus d’Ontinyent a la Fira de...

  2.000 persones visiten el stand del Campus d’Ontinyent a la Fira de l’Estudiant de Gandia

  Més de 2.000 persones visitaven dimecres i dijous d’esta setmana el stand disposat per la Fundació Campus Ontinyent a la XIV Fira de l’Estudiant de Gandia, a la que han participat 42 universitats, instituts i escoles de formació reglada i no reglada.

  El stand d’Ontinyent, situat a l’entrada del recinte, era un degoteig constant de futurs estudiants que s’interessaven pels graus que s’oferten al Campus d’Ontinyent: ADE, Magisteri infantil i sobretot, la nova titulació que s’impartirà al Campus a partir del curs vinent, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que ha causat una forta expectació entre els visitants.  La proximitat, un tracte directe i els avantatges d’estudiar al Campus (amb beques i activitats al llarg de l’any) han estat els aspectes més valorats entre els i les joves que s’acostaven al stand a conèixer més al voltant de l’oferta universitària per al proper curs a Ontinyent.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit