S’executa a Ontinyent el pagament de les ajudes de la 2a fase de “Xarxa Llibres”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana l’execució del pagament a 2090 famílies de la ciutat de les ajudes de la 2ª fase de “Xarxa Llibres”, el programa de gratuïtat de llibres de text impulsat per Ajuntament, Generalitat i Diputació de València.

Cal recordar que Xarxa Llibres, adreçat a famílies d’escolars de Primària i Secundària, contempla l’aportació d’un màxim de 200 euros per la compra dels llibres de text corresponents al curs 2015/2016. Les famílies havien de guardar la factura dels llibres per a presentar-la abans del final del primer trimestre del curs als ajuntaments, els quals gestionaren la devolució de 100 euros, i dels altres 100 després del final del curs, en tornar els llibres en bon estat als centres educatius per a la creació d’un banc de llibres públic per al curs següent.

Després que 3546 famílies es beneficiaren de la primera part del programa, en haver casos als quals no corresponia accedir a esta segona part, i altres als que les famílies han preferit no tornar els llibres, la xifra de beneficiaris es redueix a 2090, que van a rebre estos dies un total de 141.217’20 euros.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat que la iniciativa ha tingut un impacte important en permetre posar en marxa als centres que així ho han desitjat d’un banc de llibres, afavorint la igualtat d’oportunitats a les escoles, i ha agraït l’intens treball en el programa tant del departament municipal d’Educació, com la implicació de escoles, instituts i les associacions de mares i pares, no soles en la gestió del banc de llibres sinó en la cura que s’ha de tenir a partir d’ara dels mateixos. Com diu sempre el nostre alcalde Jorge Rodríguez, l’educació no es una despesa sinó una inversió per a millorar el benestar dels ciutadans i impulsar el progrés social”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Assemblea General de Caixa Ontinyent aprova els comptes de 2019

Dinamitzar l’economia de la zona i adequar a les circumstàncies actuals els models de servei …