29/09/2022 - 13:07
IniciEconomiaSanitat inicia el procés d'equipament del nou Hospital d'Ontinyent

Sanitat inicia el procés d’equipament del nou Hospital d’Ontinyent

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat el procés d’equipament del nou Hospital d’Ontinyent, la qual cosa suposa un pas més per a la posada en marxa d’aquest centre hospitalari.

D’aquesta manera, Sanitat ha tret a licitació per valor de 1,2 milions d’euros dos contractes per a l’adquisició d’equipament, com és la compra de mobiliari i per a la senyalització del nou centre.

En aquest sentit, dels quasi set milions d’euros pressupostats en aquest any per a equipar el nou hospital d’Ontinyent, s’han licitat 1.236.027, i abans de finalitzar l’estiu està previst l’anunci de licitació d’equipament per valor de més de 200.000 euros més.
Mentre les obres del nou hospital avancen “a bon rítmo” com va explicar recentment la gerent del departament Margarita Llaudes, el departament administratiu de contractació treballa en la primera dotació de mobiliari, equipament clínic i senyalística amb la qual es posarà en servei el centre hospitalari a la fi del pròxim any.

Aquests primers contractes que salen ara a licitació permetran començar a dotar de mobiliari i senyalització el nou centre. Consta de dos contractes un de mobiliari d’oficina, butaques, escriptoris, armaris i similars per valor de 802.334 euros i un segon per un import de 433.692 euros per a la senyalització i suports de senyalística, tant a l’interior com en l’exterior de l’Hospital. Tots dos anuncis es troben publicats en la plataforma de contractació del sector públic.

Amb una inversió en equipament que frega els set milions d’euros per al present any, està prevista l’adquisició abans de desembre d’equips per a consultes de totes les especialitats, mobiliari clínic, equipament auxiliar i els primers equips clínics com a ecògrafs, electrocardiògrafs, equips de ventilació i equips de monitoratge. Una adquisició d’equipament que haurà de realitzar-se abans de finalitzar l’any i per a això es treballa en els processos administratius de contractació des de l’any passat.

La dotació final de l’equipament mèdic i clínic necessari, mobiliari sanitari i auxiliar i els equips d’alta tecnologia formaran part de les inversions del pròxim any en el que suposa la major inversió en infraestructures sanitàries en el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent dels últims anys.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents