Ontinyent licita la instal·lació d’una cafeteria al Palau de la Vila

1

La cessió serà per 10anys i amb un cànon de 3.600€ a l’any

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat la concessió d’un espai del Palau de la Vila per a la instal·lació d’una cafeteria, exposició i botiga d’artesania, amb l’objectiu de dinamitzar aquestes instal·lacions municipals. L’adjudicació serà per un termini de 10 anys i fixa que el cànon de la concessió serà d’un mínim de 3.600 euros anuals (300 euros al mes), sense incloure impostos, de manera que, apunten des del Govern d’Ontinyent, “a més de donar més vida al Palau i oferir un espai de gran interès per a l’empresa, l’Ajuntament obtindrà uns beneficis dels quals fins ara no disposava”, assenyalen.

Des del Govern Ontinyent s’ha explicat que la licitació contempla la instal·lació d’una cafeteria però no es preveu cap cuina, ja que es tracta d’un edifici protegit. La cafeteria i botiga s’ubicarà a l’espai que ara acull figures del col·lectiu de Gegants i Cabets, i que compartiran espai fins que les figures de gegants es traslladen al criptopòrtic.

El Palau de la Vila, des de la seua rehabilitació, ha anat acollint diferents serveis i usos: s’ha instal·lat l’Oficina de Turisme; en una de les sales es troben exposats elements del Museu Tèxtil; també alberga figures de Gegants i Cabets, i l’última planta acull ara el ple municipal. Ara s’obri la porta a afegir a tots estos usos la instal·lació d’aquest espai de cafeteria, exposició i botiga. El termini per a la presentació de propostes finalitza el proper dimecres 10 d’octubre, de manera que els interessats encara poden presentar a l’Ajuntament d’Ontinyent la documentació requerida en el plec de condicions.

1 COMENTARI

Comments are closed.