La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana realitzarà un curs de nivell 2

0

El títol capacita per entrenar fins a 3ª divisió i a tot el món en ser convalidable per llicència UEFA

Pepe Pla destaca que el curs evitarà als valldalbaidins desplaçaments a altres comarques per a rebre esta formació

L’Escola Valenciana d’Entrenadors de Futbol i Futbol Sala ha convocat a Ontinyent un curs d’Entrenador Regional de Futbol nivell 2 Federatiu, a celebrar de novembre de 2012 a maig de 2013 en la capital de La Vall d’Albaida. D’aquesta manera, i sempre que hi haja suficient demanda, Ontinyent serà una de les úniques 3 localitats de la Comunitat Valenciana on s’impartirà esta oferta formativa, juntament amb Sagunt i Gandia. El regidor d’Esports, Pepe Pla mostrava la seua satisfacció “perquè després d’haver aconseguit per primera volta es cursos del titol de nivell 1 l’any passat, l’alumnat puga donar continuïtat a la seua capacitació amb el nivell 2, que és l’últim pas previ a obtenir el títol d’entrenador nacional”.

El curs de nivell 2 d’Entrenadors de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana capacita per entrenar a qualsevol selecció territorial, així com a equips de 3ª Divisió i inferior. És necessari estar en possessió del títol de nivell 1 –que ja es va impartir a Ontinyent l’any passat- i haver realitzar durant un any o en el transcurs d’una competició completa, les tasques pròpies d’entrenador titular.  Aquest títol capacita per entrenar a qualsevol equip de futbol de tot el món, en convalidar-se automàticament per les llicències UEFA de categoria equivalent, i suposa un pas previ i imprescindible per obtenir el títol de nivell 3, que capacita per entrenar qualsevol equip federat i seleccions.

Les classes teòriques s’impartiran de vesprada-nit de dilluns a divendres al Poliesportiu Municipal, havent també classes pràctiques alguns dissabtes. La preinscripció del curs s’obri del 8 al 18 d’octubre, i la llista d’admesos es farà pública el 22 d’octubre.

Pepe Pla  tenia paraules d’agraïment per a Miguel Àngel Molina persona vinculada a la Comissió d’Esports “i que ha fet de pont entre l’Ajuntament i la Federació per a dur a la ciutat un curs que interessa molt a gent de La Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes, que fins ara no tenien més opció que desplaçar-se a altres llocs”.

El regidor mostrava la seua il·lusió “per consolidar la línia encetada l’any passat, gràcies a la implicació de la FEBO i la Federació, i obrir les portes a la realització a Ontinyent del curs per a obtenir el títol més alt, el de nivell 3”. Així mateix, Pla expressava la predisposició de la seua regidoria a col·laborar per que les diverses federacions esportives, no sols la de futbol, facen cursos a Ontinyent. Cal destacar que la realització del curs de  nivell 3 a Ontinyent hauria d’esperar almenys fins 2014 degut a que després de completar el segon nivell, els entrenadors han de fer pràctiques en un equip.

Publicitat