19/07/2024 - 7:36
Més

  Ontinyent contractarà 4 joves menors de 30 anys dins del programa Avalem Joves – EMPUJU

  Altres notícies

  Les persones interessades hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA amb els codis d’ocupació corresponents

  L’Ajuntament d’Ontinyent contractarà 4 joves dintre del programa Avalem Joves – Empuju a jornada completa durant un any. Es tracta d’un programa dotat amb fons europeus i autonòmics i que l’Ajuntament els complementarà per equiparar les retribucions d’aquests beneficiaris a la resta de treballadors municipals, garantint unes condicions de treball el més dignes possible.

  Així, aquest programa permetrà contractar un tècnic/a de medi ambient, un enginyer/a industrial (rama electricitat), un auxiliar administratiu/va i un conserge. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que “sempre hem dit que no anàvem a deixar passar cap oportunitat per a crear llocs de treball a la nostra ciutat i així continuarem fent-ho perquè la generació d’ocupació és una de les prioritats d’aquest Equip de Govern, especialment en el context que ha generat la Covid-19 al mercat laboral”, remarcava.

  El procés de selecció per a aques programa està fent-se a través de Labora (antic SERVEF). En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a optar a aquests llocs de treball cal estar inscrit en els espais LABORA amb els codis corresponents de cada ocupació abans del 4 de desembre de 2020.

  Per l’ocupació de tècnic/a de medi ambient és “31291189”; per al d’enginyer industrial rama electricitat caldrà apuntar-se per titulació: Grau/Enginyeria Industrial rama electricitat. Per a l’auxiliar administratiu/va és “43091029” i per a conserge, és “58331022”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -