20/07/2024 - 23:13
Més

  L’Ajuntament d’Ontinyent trau a concurs la construcció de 640 nous nínxols al cementeri

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic de les obres que permetran construir 640 nous nínxols al cementeri municipal. Es tracta d’unes obres que tenen un import de licitació de 373.255 euros mes IVA a la baixa, que s’adjudicarà a l’empresa que presente la millor oferta econòmica als propers dies, després d’obrir-se el termini per a la presentació de documentació i informació dels interessats en l’execució de l’actuació.

  Les obres per a construir els diversos pavellons amb els 640 s’executaran en un ampli espai de la zona antiga situada junt a l’esquerra de l’entrada principal del cementeri, uns amplis terrenys que els tècnics ja han determinat com a aptes per a l’actuació, per la superfície disponible en el denominat pati 3 del cementeri.

  Estes millores s’afegeixen a les executades al pati de fosses des de 2015, recentment finalitzades i presentades pels regidors de Cementeri i Serveis Municipals d’Ontinyent, Mercedes Pastor i Manuel Cuesta. En aquest espai s’ha delimitat el terreny on es troben persones soterrades, així com la identificació de la pràctica totalitat, que en molts casos en que aquesta no constava. A més a més, s’ha arreglat la façana d’un total de 1100 níntxols, així com altres tasques de reparacions de cobertes, acondicionament del ferm i pintura.

  Tant Pastor com Cuesta incidien en què des de l’Ajuntament “es seguirà treballant conjuntament des de totes les àrees perquè el Cementeri estiga en bon estat durant tot l’any”. Cuesta recordava a més que “la precarietat de l’estat del cementeri és un dels handicaps que es vam trobar quan vam entrar a governar en 2011. Ontinyent ha de tenir un cementeri a l’altura de la ciutat, i si esta millora i avança, el cementeri també”, apuntava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -