16/06/2024 - 18:22
Més

  L’Ajuntament d’Albaida aprova després de 8 anys un Pressupost Municipal

  Altres notícies

  El resultat pressupostari és fonamental per entendre l’activitat econòmic-financera de les entitats públiques com és el nostre ajuntament. Aquesta tasca, ha resultat impossible des de 2009, any en que es va aprovar l’últim Pressupost Municipal. L’elevat volum de deute que ascendia a 11 milions d’euros, feia impossible crear un Pressupost que poguera complir amb unes condicions mínimes de pagament als proveïdors.

  El treball que l’equip de govern ha portat a terme des de 2011 per liquidar el deute, a través del pagament de prèstecs i reducció de despeses, ha permés l’aprovació d’un Pressupost Municipal. Aquest pressupost, aprovat el passat mes de juliol i vigent des d’esta setmana, permet programar el futur econòmic de l’Ajuntament d’una manera numèrica i racional que permeta el manteniment, i fins i tot la millora, dels serveis actuals i la liquidació del deute municipal.

  Pel que fa a les xifres, per aquest any 2017, el Pressupost prevé unes despeses de 4.757.000€ front uns ingressos de 5.249.000€, el qual deixa un superàvit de mig milió d’euros per fer front al deute pendent en proveïdors, especialment locals, a la major brevetat possible. Tan mateix, amb l’aprovació d’aquest pressupost es crea una estrategia económica que permetrà que en 2021 el deute es situe en un 110%, alcalçant la liquidació total del deute en un termini màxim de 10 anys, és a dir, fins a l’any 2027.

  Junt amb el Pressupost, el passat mes de juliol es va aprovar la Relació de Llocs de Treball, la qual pren també un paper significant pel que fa al procés d’organització del personal de l’Ajuntament d’Albaida. Aquest fet permet el control de tots els canvis en relació als treballadors de forma rigurosa i documentada per tenir ple coneixement de la despesa que supondrà al consistori.

  La combinació de l’aprovació d’un Pressupost Municipal i una Relació de Llocs de Treball, pren un paper essencial per ordenar i afrontar el futur de l’Ajuntament d’Albaida, amb garanties per al municipi i la seua ciutadania.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -