728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > La Vall d’Albaida llança un planificador turístic punter gràcies a la interactivitat i l’OpenData

La Vall d’Albaida llança un planificador turístic punter gràcies a la interactivitat i l’OpenData

planificador.valldalbaida.com no és un buscador més. Ho és perquè dota la Vall d’Albaida del seu propi motor per a trobar els recursos turístics disponibles, però va més enllà en oferir una planificació personalitzada. Com valora el vicepresident de la Mancomunitat, Jaime Peris, «És un projecte innovador, desenvolupat per empreses de la comarca i en col·laboració amb el sector turístic i els municipis».

Com explica Jorge Serna, el gerent de Gestiweb que l’ha desenvolupat, «no oferim un llistat d’hotels, restaurants o activitats, sinó que les adaptem als gustos i opcions de l’usuari, a més d’oferir informació sobre les distàncies i la duració dels esdeveniments que es proposen». Tot això és possible gràcies a l’OpenData que permetrà que després de recopilar i introduir la informació recollida d’institucions públiques i privades, permetra l’actualització constant. Per això, ProSelección ja ha celebrat una jornada de formació perquè els ajuntaments modifiquen horaris, introduisquen esdeveniments o els recursos turístics.

EconomyCash Juny

El planificador turístic forma part de l’anualitat 2017 del Pla de Competivitat Turística de la Vall d’Albaida finançat de forma tripartida per la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat. Un nou recurs per a captar i facilitar el viatge i l’estada dels visitants que respon a una demanda del sector.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat organitza un cap de setmana de voluntariat per a joves

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de les àrees de Joventut, …