La 11a Fira Comercial de la Pobla del Duc última els preparatius

L’11a edició de la Fira Comercial de la Pobla del Duc apura el periode l’incripció fins el dia 20 de setembre on podran inscriu-res tots els expositors i participants que desitgen formar part d’esta fira en constant evolució, telefonant a l’ajuntament de la Pobla del Duc al 96 22 50 066 o en https://goo.gl/8ctXYn. Es tracta de l’escenari més apropiat perquè el comerç expose els seus productes gràcies l’ambient i el valor que confereix disposar d’un lloc privilegiat per a l’activitat econòmica durant com és una fira consolidada que en les últimes edicions ha aplegat fins a 11.000 visitants.

L’11a Fira comercial de la Pobla del Duc es troba en ple centre històric de la població, el carrer Nou, la plaça de l’Església, el carrer de Sant Cristòfol, plaça de la Independència, la plaça de Lluís Guarner, el carrer de Gandia i el d’Ausiàs March, on estarà l’escenari per a les activitats culturals i espectacles que amenitzaran una fira que se celebrarà els dies 30 de setembre, que s’inaugurarà a les 20 h; dissabte 1 d’octubre, que obrirà les portes a les 10h del matí amb un esmorzar popular amb productes dels expositors; i durant tot el diumenge fins a les 20.30 h que tancarà amb uns actes d’espectacle i exhibicions culturals.

Segons Guillermo Garcia, regidor de Promoció Econòmica de la Pobla del Duc, “Fa setmanes que treballem en esta nova edició i es palpa a l’ambient que serà especial. Els expositors més veterans ja s’inscriviren només es va obrir el termini, hores d’ara continuen inscrivint-se nous expositors que s’estrenen en esta fira. Com a expositor és un lloc on s’ha d’estar, com a visitant és una fira que no es pot deixar de visitar”.

Font: Ajuntament de la Pobla del Duc

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les famílies de 58.925 alumnes rebran per SMS l’accés al ‘val-beca menjador’ per tal d’adquirir aliments a la cadena de supermercats Consum

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport farà l’enviament del ‘val-beca menjador’ als telèfons mòbils de …