728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Jorge Rodríguez presenta una nova convocatòria del pla municipal de millora de polígons

Jorge Rodríguez presenta una nova convocatòria del pla municipal de millora de polígons

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presentava ahir a representants del sector empresarial local la convocatòria del Pla Municipal de Millora de Polígons Industrials 2018/2019, dotat amb 800.000 euros. Es tracta d’una línia que donarà noves facilitats per a la gestió de les ajudes per part dels propietaris, i que se suma als 2’7 milions en actuacions als polígons subvencionades per l’IVACE i la Diputació en esta legislatura.

L’encontre estava inclòs en el cicle de reunions “Ontinyent marca el camí”, i tenia lloc a la seu d’ATEVAL, on a acudien més de 50 empresaris i propietaris de locals i naus dels polígons. Allí, Jorge Rodríguez explicava que aquest nou pla “respon a l’aposta del Govern d’Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball, ja que la indústria és una potent generadora d’ocupació, i hem de fer tots els esforços possibles per a reactivar-la”, assenyalava.

El primer edil feia un repas per altres accions impulsades des de l’Ajuntament amb l’ajuda d’altres entitats en aquest sentit, com ara la tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Textil que està a punt de finalitzar, un projecte que té un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la Diputació de aporta 800.000 euros; i el el pla cofinançat per l’IVACE, que està suposant altres 1’6 milions. En aquest cas, les intervencions executades inclouen una inversió d’1.000.000 d’euros al Polígon de El Pla, un segon projecte amb 255.400 euros per al Polígon de Sant Vicent, i 362.000 euros per al polígon de l’Altet.

L’alcalde, que agraïa el treball dels regidors de Territori i Política Econòmica (Jaime Peris i Pablo Úbeda) en la posada en marxa d’estes accions, aprofitava per donar detalls als presents d’altres accions estratègiques al treball per a la promoció econòmica de la ciutat, com ara la nova convocatòria d’ajudes a empreses per a assistència a fires i creació de catàlegs comercials. L’alcalde afegia que “anem a seguir apostant per la promoció econòmica des de diverses vessants però tenint sempre en compte importància vital de la nostra indústria, la potenciació de la qual és i serà un dels eixos prioritaris de l’acció d’aquest govern”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

El Consell d’Usuaris del CIM de Sant Rafel renova els seus representants

José Rafael Sanchis agraeix la participació i predisposició de les persones usuàries del centre