12/06/2024 - 19:40
Més

  El Soterrani de les Idees acull un taller gratuït per a comerços minoristes sobre aprofitament de les xarxes socials

  Altres notícies

  La Càmera de Comerç de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, ha organitzar al Soterrani de les Idees (C/Maians, 19) un taller gratuït sobre aprofitament de les xarxes socials adreçat als comerços minoristes.

  Es tracta d’un taller pràctic en què es tractarà d’aprofundir, de forma individualitzada, en les estratègies i canals a utilitzar per aconseguir reactivar i optimitzar la presència d’un negoci minorista amb tots els recursos que ens ofereixen les xarxes socials. D’aquesta manera, es farà una valoració i diagnòstic d’alguns casos; s’abordaran les pautes per dissenyar una estratègia en mitjans socials i s’examinaran canals i opcions interessants que podem valorar per incorporar a la estratègia.

  El taller tindrà lloc el proper dijous 30 d’octubre de 15:00 a 17:00 hores, i podran assistir un màxim de 30 persones, podent realitzar-se les inscripcions al departament de Promoció Econòmica (962918227) o correu al e-mail adl.ontinyent@cv.gva.es, comunicant les dades de l’establiment i de la persona interessada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -