29/01/2023 - 7:53
Més
    IniciEconomiaIniciades les obres de reforma i ampliacio del CEIP Martínez Valls

    Iniciades les obres de reforma i ampliacio del CEIP Martínez Valls

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de Reforma i Ampliació del CEIP Martínez Valls, que suposaran la inversió de quasi 1’8 milions d’euros dins del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i gestiona i executa el consistori ontinyentí.

    El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta actuació “suposa una de les principals inversions del Pla Edificant, una actuació que permetrà dotar al centre d’unes instal·lacions més modernes i millor equipades per a una docència del segle XXI”. Borrell recordava que per poder iniciar les obres, la Conselleria d’Educació ha hagut d’instal·lar aules prefabricades a uns terrenys adjacents de 4.000 m2 adequats per l’Ajuntament amb una inversió municipal de 106.024 euros iva inclós. Les aules ja estan sent utilitzades per l’alumnat, i posteriorment seran aprofitades per l’alumnat del CEIP Vicente Gironés quan s’excuten les obres d’Edificant en aquest centre.

    Les obres del CEIP Martínez Valls, que tenen un termini d’execució de 12 mesos, contemplen la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestidors i magatzems (que també utilitzaran els clubs esportius locals que entrenen al col·legi) per a completar el programa del perfil de 12 unitats, ubicats la zona sud-est de la parcel·la junt a la pista coberta. A més a més es faran intervencions als dos edificis originals del centre, datats en 1985.

    L’aulari d’infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l’any 2000 arran de la implantació del primer cicle d’infantil de 3 anys, serà objecte d’una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització, renovació de la instal·lació elèctrica i la fusteria interior.

    A l’aulari de primària, es planteja també la renovació de la instal·lació elèctrica; millores als banys; la incorporació d’un sistema de protecció solar a les finestres de la façana sud; la redistribució de les aules de música i informàtica per a dotar-les de mes espai; o el canvi de la caldera de calefacció de gasoil per alta de gas natural, entre d’altres.

    Redacció TVDO
    Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
    Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

    El més llegit