Caixa Ontinyent dóna un nou impuls a l’Hotel Kazar

Hotel Kazar ha tancat 2019 amb uns resultats superiors a les previsions, duplicant facturació, que es xifra en 1,2 milions d’euros, i la plantilla, que ha passat a 22 persones. Tot això a conseqüència del notable increment d’activitat de l’Hotel en tots els seus aspectes: ocupació, restauració i esdeveniments.

Aquests resultats confirmen que s’han cobert àmpliament els dos objectius marcats inicialment per Caixa Ontinyent: preservar el seu edifici tan emblemàtic i garantir la continuïtat del servei.

L’evolució de l’Hotel Kazar ha permés anar reinvertint contínuament en el propi Hotel per a millorar les instal·lacions i les condicions de servei, una actuació que Caixa Ontinyent pretén continuar durant 2020 i, a més, disposar d’una oferta més flexible i personalitzada en restauració, en saló de banquets i en allotjament, tant en el sector negocis – generalment de dilluns a divendres- com en el turista de cap de setmana.

Major confiança dels clients
Des que Caixa Ontinyent es va fer càrrec de la gestió de l’Hotel, a principis del 2019, s’ha detectat una activitat molt intensa i un major grau de confiança, tant a nivell institucional com a nivell personal. De fet, s’han registrat més de 6.000 pernoctacions de 9.000 persones, s’han acollit 150 esdeveniments socials d’uns 50 col·lectius diversos.

Andrea Morales, nova gerent
Una de les novetats per a aquest 2020 és el nomenament d’Andrea Morales Palop com a nova Gerent de l’Hotel, jove professional formada en Administració d’Empreses en Gestió Hotelera a Holanda, amb experiència en el sector pel seu treball en hotels d’Amsterdam, París i Regne Unit. Andrea, que parla anglés, francés i rus, és natural de Canals i ja ha estat participant en la gerència de l’Hotel durant tot l’any 2019.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Conselleria d’Economia lidera un projecte per a la fabricació de mascaretes a gran escala en les empreses valencianes

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està liderant un projecte que permet …