04/12/2023 - 1:17
Més

  Video: Fira de tendes al carrer, rock i tapes Ontinyent 2014

  Altres notícies

  Al voltant de 17.000 persones acudiren durant el passat cap de setmana al Carrer Martínez Valls i la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent a la III edició de les Fires de Tendes i de Tapes i Rock, impulsades pel Govern d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social (CES), incloses dins la campanya “Ontinyent al Carrer”.

  Segons explicaven els propis comerciants, la Fira de Tendes ha mantingut un nivell de vendes totals molt semblant a l’edició anterior, molt superiors a les d’un cap de setmana normal. Des del govern d’Ontinyent, el regidor de comerç Joan Sanchis senyalava que l’objectiu es motivar als veïns de la comarca per a que acudisquen a Ontinyent a realitzar les seues compres i activitats d’oci.

  A més els propis comerciants han constatat que bona part dels compradors als stands de la Fira de Tendes provenien d’altres localitats veïnes, tant de la comarca (Albaida, Quatretonda, Benigànim…) com fora d’ella (Canals, Gandia, Xàtiva…), que acudien en busca de productes de temporada amb descomptes, ofertes d’outlet i promocions.

  Pel que fa a la Fira de Tapes i Rock, els diferents hostalers coordinats per l’assoaciació AHVAL serviren més de quize mil tapes entre els assistents, i que estigueren ambientats amb 8 grups de música en directe durant tot el cap de setmana.
  El president d’ahval i coordinador de la fira de tapes remarcava la rellevància de la combinació de la música en la fira.

  La campanya “Ontinyent al Carrer” reprendrà les seues activitats aquest cap de setmana amb un aparador gegant al carrer, tallers de llepolies, una cata de vins i una exhibició de cocteleria acrobàtica.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -