Reunió entre la Plataforma per la Reindustrialització i CC.OO. PV a Ontinyent

0

El nou Secretari General de CC.OO. PV va visitar el passat 13 de juliol la Vall d’Albaida per mantenir una reunió amb les patronals de l’Alcoià-Comtat, Vall d’Albaida, i la foia de Castalla (FEDAC, COEVAL i IBIAE), encontre que va tindre lloc a la seu de COEVAL a Ontinyent.

En aquesta reunió es van poder transmetre les preocupacions que des d’ambdues representacions els preocupen, coincidint en el fet que l’infrafinançament és més que evident i dificulta molt els projectes de desenvolupament que puguen dur-se a terme. Així, és necessari que es tinguen en compte les necessitats dels pobles i comarques, les infraestructures com el fet de revitalitzar i millorar el tren Alcoi-Xàtiva, la qüestió de l’energia o l’adequació dels polígons industrials, fets fonamentals per al creixement econòmic i social de la comarca.

En aquesta reunió de presentació entre les direccions patronals i del sindicat, Arturo León va incidir especialment en la necessitat d’incrementar els salaris una vegada està millorant l’economia i les empreses comencen a recuperar-se. En aquest sentit s’apuntava que l’ocupació ha de ser de més qualitat i eixa recuperació ha de veure’s reflectida en ocupació estable i amb drets.

Les dues parts van mostrar el ferm compromís de col·laboració existent, per a millorar totes les qüestions que els preocupen i ajudar a canviar les situacions que no els agraden.

A la reunió van assistir, per part de la Patronal COEVAL, el seu president Javier Cabedo, Rafa Pla i Vicent Donat, per part d’IBIAE, Hector Torrente, i per FEDAC, el seu president Pablo de Gracia.

Per part de CC.OO. va assistir una delegació encapçalada per Arturo Leon, secretari general de CC.OO. PV, Manuela Pascual, secretària general de CC.OO. Comarques Centrals.

Des de CC.OO. Comarques Centrals i CC.OO. PV han volgut agrair a la representació Patronal que els rebera en aquesta jornada de treball que des de l’organització s’entén com a necessària.

Font: Plataforma per la Reindustrialització Territorial