IniciEconomiaEmpreses i comerçosPresentada la Guia ODS de ATEVAL perquè les empreses tèxtils puguen integrar...

Presentada la Guia ODS de ATEVAL perquè les empreses tèxtils puguen integrar els objectius de l’Agenda 2030

Prop de vint empreses del sector s’han donat cita en la jornada de presentació de la Guia d’Integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el sector tèxtil, organitzada per ATEVAL, en col·laboració amb Grup Innova i el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible.

La guia pretén donar a conéixer la importància de l’Agenda 2030 aprovada per Nacions Unides i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que la conformen, i com les empreses del sector tèxtil poden integrar-los en la seua estratègia corporativa. Presenta els passos que han de seguir les companyies per a introduir-los en la seua estratègia de negoci, des de la seua comprensió, fins a la comunicació dels resultats en aquest àmbit. L’últim punt de la guia presenta més de 15 exemples de bones pràctiques per a aconseguir els ODS en el sector tèxtil.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establits per l’ONU representen un compromís internacional per a fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització.
La jornada ha sigut introduïda pel president de ACETEX, José Martinez i han participat el director general d’Economia Sostenible, José Vicente Soler, la directora general d’Indústria, Empar Martínez i el president de l’Àrea RSC de ATEVAL, Eduardo Aznar. Begoña Beltrán, de Grup Innova, consultora que ha desenvolupat la guia, ha explicat la metodologia que segueix el document per a la integració dels ODS en l’estratègia de les empreses del sector tèxtil.

A més, Germán Bataller, director Àrea Sostenibilitat de Aquaclean, ha exposat el cas de la seua empresa com a exemple d’implantació de ODS. L’acte ha servit també per a presentar tres vídeos monogràfics de divulgació, realitzats per ATEVAL, sobre l’impacte positiu de la RSC en les empreses.

Segons ha explicat Leila Bachetarzi, directora de RSC i Ètica Empresarial de ATEVAL, “Hem donat a conéixer els diferents projectes que hem desenvolupat des de l’Àrea de RSC de ATEVAL els eixos estratègics de la qual és Integrar la RSC en les empreses tèxtils i aconseguir els valors diferenciadors cap a una economia sostenible. Amb la col·laboració de Grup Innova i el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, estem en el bon camí per a aconseguir els objectius que marca l’Agenda 2030 de Nacions Units i continuarem assessorant les empreses, guiant-les en el procés i desenvolupant activitats formatives i de comunicació com són els vídeos monogràfics presentats i la guia d’integració dels ODS amb exemples de bones pràctiques en el sector”.

Segons van indicar els representants de l’Administració Pública, el director general d’Economia Sostenible, José Vicente Soler i la directora general d’Indústria, Empar Martínez per a l’any 2022, el seu propòsit és incrementar les ajudes destinades a la promoció de l’Economia Sostenible, perquè el sector tèxtil puga continuar treballant i perseverant en la implantació de la RSE i la integració dels ODS que marca l’agenda 2030 de Nacions Unides.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular