IniciEconomiaEmpreses i comerçosPremiats campanya "Ontinyent m'Enamores"

Premiats campanya “Ontinyent m’Enamores”

Dissabte passat 11 de febrer, la Associación de Serveis i Comerç d’Ontinyent “SOC” va celebrar el sorteig dels premis de la campanya: “Ontinyent m’Enamores” en les dependències del C. c. El Teler, amb la presència del regidor J. Pablo Úbeda, el President de SOC Antonio Molina, el gerent executiu del C. c. Sr. CHAN, així com diversos membres de SOC, resultant premiades les següents clientes de l’ associació:
1 Viatge de finalització de setmana a Denia per a 2 persones en pensió completa, per a CRISTINA GUEROLA. Gestionat per Viatges Almeida.

  • 1 Viatge de finalització de setmana a Denia per a 2 persones en pensió completa, per a PILAR BROTONS. Gestionat per Viatges Almeida.
  • Sopar per a 2 persones en el Restaurant Pizzeria La Toscana d’Ontinyent, per a MARIA JIMENEZ MUÑOZ.
  • 1 Sessió de maquillatge gentilesa del C. MIA ESTETICA, per a CARLA BELDA.
  • 1 Sessió de perruqueria gentilesa de SERGÍ PERRUQUER, per a MELENI SANCHEZ GARCIA.
  • 1 Tractament facial amb injecció electrònica de vitamines t tractament regeneratiu de pell, gentilesa del C.I. PILAR MORENO, per a SANDRA GONZALEZ HORTES.
Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular