Més d’un miler d’espectadors acudeixen a la cloenda de “Ontinyent al carrer”

Més d’un miler d’espectadors acudien en la vesprada-nit d’aquest dissabte en el remodelat carrer Martínez Valls als espectacle de cloenda de “Ontinyent al Carrer”. La IV Edició de la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), ha viscut tres caps de setmana plens d’activitats baix 34 làmpares LED gegants que portaven la “Llum de tardor”, el lema de la campanya.

El coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “han estat milers les persones que han eixit al carrer a gaudir de les activitats que hem anat oferint, i hem d’agrair la implicació de totes les persones que estan col·laborant amb l’Ajuntament en el nostre objectiu de fer d’Ontinyent cada volta més una ciutat d’atracció”. En aquest sentit, Úbeda tenia especials paraules d’agraïment per la Coordinadora de la Comissió de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana del CES, Amparo Boscà, així com a les associacions locals de comerç i hosteleria i al públic en general.

La jornada final d’esta campanya, que des del 8 d’octubre ha inclòs tota classe de tallers, gimcanes i espectacles, començava amb un taller de fanalets i un joc de sabres al Centre Comercial El Teler, que donava pas a l’espectacle infantil interactiu “Los trotamundos y la màquina del tiempo”. Finalment, ja a les 22:30 de la nit, l’Espectacle per adults “Pekados the musical” de la companyia La Unión convertia el carrer Martínez Valls en un teatre a l’aire lliure on s’oferia un espectacle d’humor, màgia música i dansa per als més majors.
Des del CES, Amparo Boscà incidia en què “una volta més hem aconseguit traure la gent al carrer i li hem donat vida i alegria a la ciutat, el que redunda positivament en l’activitat comercial i reforça el treball que ve fent l’Ajuntament per fer d’Ontinyent un pol d’atracció per a altres ciutats. Veïns i visitants són conscients cada volta més que ni per a passar-ho bé ni per a comprar fa falta anar a cap altre lloc”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …