12/04/2024 - 14:19
Més

  Més de 5.000 persones visiten la Fira Outlet de Comerç IN

  Altres notícies

  El cap de setmana passat es va celebrar a Ontinyent la Fira Outlet organitzada per Comerç In. En una sota comercial de l’emblemàtic carrer Major, 16 dels establiments associats van posar a la disposició del públic els seus productes en liquidació, a preus immillorables.

  El divendres 27 de febrer a la vesprada va obrir les seues portes aquesta fira de l’estoc, obtenint una molt bona afluència de públic des del primer moment. El local de Maians nº 60, decorat a manera d’enorme carpa comercial, va acollir a nombrosos visitants i compradors atrets pel reclam d’uns preus de ganga en roba i sabates, infantil, cerimònia, joieria i complements, llenceria, material esportiu, casa, parament i decoració.

  El dissabte 28 de febrer i el diumenge 1 de març van ser dies molt productius quant a les vendes. El bon temps registrat en la localitat i l’esforç de difusió realitzat per a aquesta fira van col·laborar en les xifres d’assistència rebuda. Les jornades de temps primaveral van fer que les famílies decidiren eixir a gaudir la ciutat i en el seu passeig acostar-se a conèixer les oportunitats que els brindava la Fira Outlet.

  Durant més de 20 hores els sectors de moda, calçat i complements per a senyora, cavaller i xiquets, joieria, esport, oci i elements de llar, van aprofitar per a liquidar el seu gènere disponible i posar el seu tancament així a la campanya de rebaixes. Van ser molts els clients que es van animar a adquirir productes de gran qualitat i primeres marques amb descomptes de fins al 70% i preus imbatibles de 10 €, 20€, 30€…Una oportunitat única per a estrenar noves peces en el que encara resta de temporada.

  Una vegada més, amb aquest espai habilitat per primera vegada per a la venda temporal, Comerç In segueix contribuint a l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial en la nostra localitat.

  La valoració després de la realització d’aquesta nova edició de la Fira Outlet ha sigut molt positiva per part d’organitzadors i establiments participants, així com del públic visitant, encantat amb les ofertes presentades aquest cap de setmana pel seu comerç urbà. cal destacar la gran afluència de públic durant el cap de setmana complet, i en particular, el dissabte a la vesprada, en el qual es van produir moments de tanta afluència que la gent esperava fora per a poder entrar. Els comerciants destaquen el bon acolliment, per les vendes i sobretot, perquè els va servir de trampolí per a donar-se més a conèixer, ja que van tenir moltes visites de persones que no eren els seus clients habituals amb els quals van fer contactes donant-los a conèixer on tenen la tenda. És destacable l’afluència de públic d’altres poblacions com Olleria, Bocairent, Albaida, Montaverner, sa Pobla… Rafa Vaello, president de Comerç In destacava: “estem contents amb aquests resultats ja que ajuden a afermar la nostra capitalitat de comarca, exercir de motors d’atracció de públic cap al comerç urbà és el nostre principal objectiu”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -