Mediterranean Candles presenta la primera vela 100% biodegradable

0

Les empreses de Innovall Clúster continuen treballant en la línia de la innovació i la sostenibilitat. En aquesta ocasió, ha sigut l’empresa especialitzada en la producció de veles i productes aromàtics Mediterranean Candles la creadora d’una nova vela que és totalment compostable i natural.
La inquietud de la direcció de Mediterranean Candles per buscar nous productes respectuosos amb el medi ambient i la passió pel seu treball, han sigut el motor per a emprendre el projecte de recerca i desenvolupament que ha culminat en una nova línia de veles 100% biodegradables, sota la marca registrada BIOCANDLES.

BIOCANDLES revoluciona el concepte de la llum amb un disseny i una formulació sostenible, emprant components orgànics. Els clàssics envasos de plàstic i ceres de parafina, procedents del petroli, són substituïts pels envasos naturals ignífugs de paper reciclat, ceres vegetals, essències naturals certificades BIO, metxes de cotó i paper. Amb molt d’esforç i investigació, Mediterranean Candles aconsegueix crear un producte amb components certificats com a producte biodegradable i compostable, innovant en el sector amb la tendència actual de productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, la gestió del qual siga ambientalment responsable, econòmicament viable i socialment respectuosa.

Aquesta innovació es fonamenta sobre els valors de l’empresa que aposta per la responsabilitat social i la conscienciació pel medi ambient. I suposarà una disrupció per al sector de la vela aromàtica amb la introducció del nou producte que transmet una energia especial al mercat.
L’exclusiva col·lecció es compon de tres perfums d’essències naturals molt agradables per als sentits que farà gaudir de l’experiència de cada moment, Pleasure, Silence i Calm Siga. BIOCANDLES es podrà adquirir en els lineals de les botigues compromeses amb la sostenibilitat a nivell nacional i internacional, on hi ha un ampli nínxol de mercat i aprecien les bondats del producte.

Publicitat