Desdejuni de treball a Ontinyent entre empreses i un magistrat del Tribunal Suprem

0

La consultora PricewaterhouseCoopers(PwC) en col·laboració amb la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), Umivale i Caixa Ontinyent han dut a terme un Desdejuni de Treball a Ontinyent amb el Magistrat de la Sala social del Tribunal Suprem, Excm. en Ángel Blasco Pellicer, a fi de conèixer les recents sentències més destacades dictades i publicades per aquesta Sala que donada la seua temàtica afecten a les empreses. Aquest desdejuni s’ha dut a terme en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent i han participat destacades empreses de poblacions situades en les Comarques Centrals de la Comunitat Valenciana.

El Desdejuni de Treball es va iniciar amb les paraules de benvinguda del President de COEVAL, Rafael Pla i del Responsable de Recursos Humans de Caixa Ontinyent, Francisco Galiana. Després d’aquestes paraules, el Responsable del Departament Laboral de PwC, Joaquín Vaño, va sintetitzar els aspectes més importants de les polítiques preventives que les empreses poden posar en marxa enfront de la competència deslleial en l’àmbit laboral. Després de la mateixa el Magistrat de la Sala social del Tribunal Suprem, Ángel Blasco, va posar l’accent en els aspectes que més poden afectar a les empreses de les sentències més destacades dictades en el que es porta del 2016 i que són ja més de 1.000. Després de la seua intervenció es va produir un interessant col·loqui amb els assistents que li van plantejar diferents qüestions relacionades amb les relacions laborals en les empreses.

Tant PwC com les Entitats col·laboradores, COEVAL, Umivale i Caixa Ontinyent, s’han mostrat satisfetes per la realització i desenvolupament del Desdejuni de Treball que s’emmarca en la tasca de PwC d’acostar-se a les comarques per a tractar temes que puguen interessar a les empreses. Els participants i les esmentades Entitats han agraït poder comptar a Ontinyent amb la participació d’un Magistrat del Tribunal Suprem, màxima instància judicial de l’Estat, per a aprofundir sobre temes d’enorme importància en les empreses com les relacions laborals, ja que no és habitual que en les Comarques Centrals es puga comptar amb la participació de persones que ostenten tan altes responsabilitats en els poders de l’Estat per a tractar, a més, temes que afecten directament a les empreses.

Font: Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida

Publicitat