Jornada sobre els avantatges de l’autoconsum energètic convocada per COEVAL

0

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), acollirà dimarts que ve, dia 26 de setembre, a partir de les 16 hores, una interessant Jornada titulada: “El Autoconsumo, ventaja competitiva para la Empresa”, convocada per COEVAL en col·laboració amb Inel, i que presentarà el seu Secretari General, Vicente Donat. Les persones i empreses que vulguen assistir a aquesta jornada hauran d’inscriure’s enviant un correu electrònic a coeval@coeval.es amb el nom i cognoms dels assistents, empresa a la qual pertanyen i telèfon de contacte.

El contingut de la Jornada en la qual intervindran com a ponents Fernando Pomar, gerent d’Inel, i Sergio Pomar, president nacional de Fenie Energia, inclou conéixer els tipus, beneficis i finançament de l’autoconsum, així com saber com es realitza una instal·lació, i donar a conéixer casos pràctics d’autoconsum energètic.

L’objectiu de la Jornada és informar a les empreses assistents que l’autoconsum és una alternativa tècnicament viable per a la producció d’energia elèctrica per a consum propi per part d’un usuari, qui podrà obtenir un estalvi directe en la seua factura elèctrica.
Les instal·lacions d’autoconsum posseeixen indubtables avantatges des del punt de vista energètic, en constituir un sistema de generació distribuïda que redueix les pèrdues en la xarxa elèctrica. Avantatges també des del punt de vista mediambiental, en basar-se generalment en l’aprofitament de fonts d’energia renovables, l’autoconsum comporta una reducció d’emissions respecte de la producció elèctrica a partir de fonts convencionals.

Des de l’any 2015 Espanya compta amb un marc regulador que contempla aquesta modalitat de generació elèctrica i estableix el règim econòmic, requisits tècnics i condicions administratives que han de complir les instal·lacions per a la seua connexió a la xarxa elèctrica.

COEVAL, amb la realització d’aquesta Jornada, acredita el seu compromís a favor de l’impuls de l’autoconsum energètic pels avantatges que aquest ofereix a les empreses, entre altres camps en l’econòmic i en el de la sostenibilitat mediambiental, factor bàsic a tenir en compte en els desenvolupaments empresarials actuals i de futur.

Font: COEVAL

Publicitat