Innovall clúster i els seus membres en el Fòrum innovació Franc-Espanyol 2019

Dilluns passat 18 va tindre lloc a València el Fòrum innovació Franco-Español 2019, que la seua temàtica es va centrar en els reptes de la mobilitat. La jornada ha format part de València Startup Week que reuneix empresaris, corporacions i inversors per a forjar una nova relació significativa. En l’esdeveniment, han participat representants d’empreses franceses i espanyoles.

L’obertura de l’acte ha sigut càrrec de Rafael Pla, President de INNOVALL CLÚSTER d’Innovació i Sostenibilitat, qui va introduir els reptes de la mobilitat urbana, del transport i gestió del coneixement en aquest sentit. Reptes que poden suposar una oportunitat perquè les empreses puguen desenvolupar serveis, productes i tecnologies que milloren la mobilitat que ja coneixem i que avancem cap a solucions més disruptivas que garantisquen la seguretat, l’eficiència, la qualitat de vida i la protecció del medi ambient.

Seguidament, va tindre lloc la taula redona, sobre els avantatges de la mobilitat, composta per representants espanyols i francesos. Entre els quals es comptava amb Sergio Pomar, Vicepresident de ASELEC Associació d’Instal·ladors Elèctrics i CEO de l’empresa INEL SL. Qui va parlar de la importància d’integrar la mobilitat sostenible en les àrees urbanes i industrials per a dotar als ciutadans i activitats econòmiques d’infraestructures més respectuoses amb el medi ambient, amb subministrament d’origen renovable com és el cotxe elèctric que ha arribat per a quedar-se i substituir als vehicles de subministrament fòssil i contaminant.

Per a tancar la Jornada es va comptar amb empreses de solucions per a la mobilitat urbana que donen resposta a un nou context, en el qual el transport propi suposa una càrrega i es contemplen noves alternatives relacionades amb l’economia col·laborativa, lloguer de flotes per minuts, cotxes menys contaminants i lloguer de bicicletes i la seua gestió a través d’aplicacions com l’opció més sostenible i còmoda per a desplaçar-se pels municipis.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida s’inicien en la transformació digital

Quasi 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida han completat el Curs d’iniciació a la …