INNOVALL assisteix a la Fira “Advanced Factories” sobre Indústria 4.0

Advanced Factories, primera fira sobre la fàbrica del futur celebrada a Barcelona, ha reunit a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb totes les tecnologies que estan impulsant la reindustrialització, la millora de la competitivitat industrial o proporcionant nous models de negoci com la intel•ligència artificial, realitat virtual o augmentada, big data, ciberseguretat, internet de les coses o el cloud industrial.

Ha sigut una fira per a descobrir les tendències tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0. En aquest nou paradigma industrial les persones tenen rellevància i influència, per la qual cosa s’han inclòs sessions no tecnològiques on s’ha parlat de temes tan importants com el talent, la formació, les polítiques industrials i altres factors humans i socials sobre els quals el nou model industrial obliga a reflexionar.

Advanced Factories és la nova fira professional dirigida al sector industrial, amb l’objectiu de dotar als empresaris, executius i professionals amb les últimes innovacions, tendències, productes i solucions en Indústria 4.0 que els ajuden a transformar les seues empreses, crear nous conceptes i models de negoci.

Des de INNOVALL Clúster, el seu president Rafael Pla ha valorat positivament aquesta Fira, així com els contactes realitzats donat el procés de reindustrialització que s’està impulsant a la Comunitat Valenciana i especialment en el nostre territori, l’Eix Industrial l’Olleria – Ontinyent – Alcoi – Ibi.

Font: INNOVALL Clúster

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La PRT considera positiu per al futur de l’Eix Industrial Ontinyent-Alcoi-Ibi la seua capacitat i agilitat per a reinventar-se

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), …