INNOVALL assisteix a la Fira “Advanced Factories” sobre Indústria 4.0

0

Advanced Factories, primera fira sobre la fàbrica del futur celebrada a Barcelona, ha reunit a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb totes les tecnologies que estan impulsant la reindustrialització, la millora de la competitivitat industrial o proporcionant nous models de negoci com la intel•ligència artificial, realitat virtual o augmentada, big data, ciberseguretat, internet de les coses o el cloud industrial.

Ha sigut una fira per a descobrir les tendències tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0. En aquest nou paradigma industrial les persones tenen rellevància i influència, per la qual cosa s’han inclòs sessions no tecnològiques on s’ha parlat de temes tan importants com el talent, la formació, les polítiques industrials i altres factors humans i socials sobre els quals el nou model industrial obliga a reflexionar.

Advanced Factories és la nova fira professional dirigida al sector industrial, amb l’objectiu de dotar als empresaris, executius i professionals amb les últimes innovacions, tendències, productes i solucions en Indústria 4.0 que els ajuden a transformar les seues empreses, crear nous conceptes i models de negoci.

Des de INNOVALL Clúster, el seu president Rafael Pla ha valorat positivament aquesta Fira, així com els contactes realitzats donat el procés de reindustrialització que s’està impulsant a la Comunitat Valenciana i especialment en el nostre territori, l’Eix Industrial l’Olleria – Ontinyent – Alcoi – Ibi.

Font: INNOVALL Clúster

Publicitat