Francis Montesinos presenta un nou projecte a Ontinyent

0
Francis Montesinos presenta un nou projecte a Ontinyent
Foto de Jordi Casanova - <a href="http://tvdigitalontinyent.com">TVdigitalOntinyent</a>

Aquest matí, el dissenyador valencià Francis Montesinos presentava una nova línia de productes, que ha llançat junt a una empresa de la comarca.

Es tracta d’uns ciris aromàtics d’alta qualitat, realitzats en ceres naturals no procedents del petroli, que està realitzant una empresa d’Adzeneta d’Albaida, i que junt a l’autor Francis Montesinos, estan dissenyant els perfums, textures, i disseny íntegre del producte. Durant la intervenció, el director de la marca, ha explicat que han vingut a visitar la fàbrica, ja que la Vall d’Albaida és un referent a nivell nacional amb la fabricació de ciris.

Des de l’empresa han explicat que la fabricació i els acabats son d’alta qualitat, treballant amb ceres d’origen vegetal. A l’actualitat ja que treballen per a algunes cases reials, o la Casa Blanca, o marques com Bulgari, Calvin Klein o el grup Inditex.

En quant al producte final, està en una primera fase, on estan treballant amb motles en 3D, dissenyant els perfums, envasos, on està supervisat per l’autor, on aquest matí ha visitat l’empresa que està realitzant el projecte.

No hi ha articles per mostrar