El centre cultural Caixa Ontinyent acull una exposició retrospectiva en homenatge a “Messa“

0

Forma part de la celebració del centenari del naixement de l’artista d’Albaida.

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull a partir de demà una exposició retrospectiva que rendix homenatge a l’artista d’Albaida, Francesc Sempere de Mesa “Messa”, i que està inclosa en la celebració del centenari del seu naixement.

Es tracta d’una col·lecció pertanyent a la família, que ha realitzat una selecció de les obres més significatives referents a la seua trajectòria artística i que s’emmarca en quatre línies argumentals “pintures blanques”, “el dibuix i l’objecte”, “simetria i (des)ordre” i “esvaïment”.

“Messa” va ser un artista singular, que no es recloïa en un estil tancat, sinó que realitzava una obra heterogènia, plena d’un alt sentit d’experimentació, tant que inclús pareixien procedents d’autors i de moviments diversos cronològicament i geogràficament.

L’exposició podrà visitar-se fins al pròxim 3 de gener, de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores; i dissabtes i diumenges de 12:00 a 14:00 hores, i de 18:00 a 21:00 hores.

En este 2015 el Centre Cultural Caixa Ontinyent ha albergat 13 exposicions que han sigut visitades per 7.500 persones, a més de l’assistència a un altre tipus d’activitats que acull el centre com ara conferències i xarrades, projeccions, concerts i teatre, cursos de formació, jornades i convencions, etcètera.

Publicitat