11/08/2022 - 16:06
IniciEconomiaEmpreses i comerçosEs cancel·la la Fira tèxtil de Heimtextil

Es cancel·la la Fira tèxtil de Heimtextil

En el context de l’empitjorament de la situació de la pandèmia a Alemanya durant les dues últimes setmanes i les restriccions associades, l’organització de la Fira Internacional Heimtextil, programada per a la segona setmana de gener de 2022, de l’11 al 14, a Frankfurt, ha comunicat fa uns minuts la seua cancel·lació.

L’organització, ha emés un comunicat al qual enllacem i en el qual manifesta que estan treballant amb la indústria per a determinar de quina forma es pot organitzar una nova oferta en juny de 2022.

Aquesta edició de Heimtextil, prevista per a gener de 2022, havia aconseguit reunir una participació de 94 expositors espanyols, sent un dels grups nacionals més destacats del certamen, ara cancel·lat.

Des de ATEVAL considerem encertada la decisió presa que comprenem no ha sigut fàcil, encara que, no obstant això, és la més assenyada, donades les circumstàncies i al no poder-se garantir la seguretat i la salut dels assistents. De la mateixa manera, oferim la nostra ajuda per a dissenyar un nou calendari on totes les empreses que conformen el sector de la tèxtil llar i el contract puguen reunir-se i reprendre les seues relacions comercials.

Ací es pot consultar el comunicat complet de l’organització:

https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/en/press/press-releases/heimtextil/heimtextil2022-cancelled.html

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents