21/06/2024 - 0:50
Més

  Curs de Blogs per a la promociò Turística a la Mancomunitat de La Vall d’Albaida

  Altres notícies

  “Blogs per a la promoció turística” és el títol del nou curs ofert per la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida i el Centre de turisme (CdT) de València per als professionals del sector en actiu. Les dos sessions formatives tindran lloc a la sala d’ordinadors de l’entitat comarcal el 12 i el 13 de març de 16.00 a 20.00 h mentre que la inscripció, totalment gratuïta, finalitzarà el dia 7 i s’ha de realitzar mitjançant la plana web de la xarxa de CdT (http://www.xarxadecentresdeturisme.com/opencms/opencms/centresdeturisme/va/contents/cursos/curso.jsp?lang=ca&curso=FC04313&centro=1).

  La proposta té un component eminentment pràctic per a “crear un blog utilitzant les diferents eines existents en internet per tal de promocionar i de comercialitzar tant productes com destinacions turístiques”. Així, l’elecció de plantilles i la seua personalització, la vitalització de continguts, l’ús de xarxes socials o la creació de leads formen alguns dels continguts del curs.

  Des de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, el president, Juan Antonio Puchades, aposta “per la formació continua i el reciclatge de la nostra ciutadania en un món que canvia constantment”. Per això, Puchades remarca el compromís de l’entitat de seguir amb “aquesta línia d’actuació empresa ja fa anys” després de comprovar “l’interés dels nostres professionals per millorar cada dia i oferir un servei professional i de qualitat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -