12/06/2024 - 20:31
Més

  COEVAL organitza una conferència sobre com destacar davant la competència

  Altres notícies

  La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i l’Escola de Negocis per a autònoms i pimes Level UP oferiran el dimarts 20 de juny, a les 16:30 hores, a Ontinyent, la conferència gratuïta “¡Bye Bye Competencia! Estrategias para reenfocar tu negocio y hacer que sea único”. L’esdeveniment es basa en casos provats d’innovació i ofereix diferents alternatives que els assistents poden aplicar en la seua activitat. L’acte tindrà lloc en la seu de la Confederació, en l’avinguda del Tèxtil, 22, al Centre de Negocis NC, i és de lliure accés prèvia inscripció en la pàgina https://eventoslevelup.com/bbc-ontinyent/

  La conferència obrirà una reflexió personal sobre els motius que frenen la innovació de les pimes, i guiarà als seus gestors per a reenfocar el negoci d’acord amb el que els seus clients requereixen. Quan no es competeix en diferenciació es fa per preu i eixir d’aquesta dinàmica és un dels majors reptes de pimes i autònoms. Aquesta és, a més, una pràctica en la qual han caigut la meitat de pimes i autònoms durant la crisi, segons l’enquesta elaborada per Level UP l’any passat entre 154 empresaris. Pablo Carcelén, ponent i director d’Expansió de Level UP, explica que “l’objectiu és que cada empresari que assistisca a la conferència puga desenvolupar diferents procediments per a ser més competitius i destacar en el mercat. També descobrirem com ho fan altres empreses que han aconseguit notorietat i una quota de clientela fidel”.

  COEVAL proposa regularment diferents iniciatives de formació en el seu propòsit de dinamitzar l’activitat econòmica i social de la comarca de la Vall d’Albaida. Des de 1996, representa els interessos d’empreses de diferents sectors amb presència en diferents fòrums tant d’abast nacional o autonòmic com d’àmbit local. La seua decidida aposta per la innovació ha originat, entre altres, l’agrupació en el Clúster INNOVAL d’empreses capdavanteres, que és actualment un model de referència per a l’aplicació de polítiques d’innovació i sostenibilitat en les empreses espanyoles.

  Des de finals del 2012, Level UP ofereix un mètode formatiu inèdit per a pimes i autònoms que desenvolupa en sis cursos distribuïts en dues línies, d’empresa i lideratge. La seua metodologia permet aplicar l’aprés immediatament des de la primera formació. Fins hui, els seus cursos han comptat amb més de 8.500 assistents en diferents ciutats espanyoles. Per a celebrar aquests assoliments, durant la conferència es regalarà el llibre escrit pel fundador i CEO de Level UP, Carlos Delgado, “Pastilla Roja para tu negocio: Cómo ganar al menos 5.000 € al mes en cualquier negocio que elijas y ser más feliz”.

  Font: COEVAL

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -